Vi motiverede vores medarbejder med coaching

Vi havde en del år nogle medarbejder, som ikke præsterede deres maksimale her hos Wood4you.dk. Og det var en meget frustrerende tid her både for ledelsen og medarbejderne. Men vi lærte at motivere vores på den rigtige måde.

Video: Be Change Coachuddannelse

Det hjalp hverken at ignorere problemerne eller være hårde mod vores kollegaer. Så hvad gjorde vi så her hos Wood 4 you for at komme ud af dette dilemma. Vi fandt ud af, at når det kommer til at motivere medarbejder, kan man hurtig komme i nogle vanskelige situationer. Men ved at sende ledelsen på en bechange.dk – coach uddannelse (eller følg dem på  facebook.com – oachuddannelse), fik vi nogle redskaber til at navigere i de vanskelige situationer, og her kan du læse nogle af de tiltag som vi her hos wood4you.dk tog:

Vi fik lavet en god personalepolitik

Vores gode personalepolitik her hos Wood 4 you gav vores medarbejder en rigtig god tryghed.

Tillad for sensitivitet

Da nogle af vores medarbejder hos wood 4 you opdagede at de ikke levede op til vores forventninger, kom det udtryk ved at de følte sig utilstrækkelig og ikke værdsat. Vi lærte at vores leders tone kunne gøre en verden til forskel.

Vær specifik

Det er ikke altid, at man i hverdage når at give feedback, men vi så hurtigt fordelen i at vore medarbejder præcist vidste, hvad problemet var, og hvad de skal gøre for at forbedre situationen.

Samarbejde – diktere ikke

Diskutere ideer og tilgange så tingene flytter i den rigtige retning.

Find ud af hvad der mangler

Vi fandt ud af at nogle af vores medarbejder manglende uddannelse på nogle område.